hop to the top ➝

verzenden

Instagram / Facebook / Via via / Google / Anders, namelijk...

branding / website / Complete branding / All-in / offerte

Ik ben heel benieuwd naar al je ideeën en wensen! Door onderstaande vragen in te vullen kan ik je zo goed mogelijk helpen. Niet alle vragen vragen zijn verplicht dus ben je er nog niet helemaal uit? No problem, sla die vragen gerust over.

Feel free to
get in touch

hop to the top ➝

Bedankt voor je interesse en bericht!
Ik heb je mail ontvangen en ik doe mijn best binnen 2 werkdagen op je bericht te reageren. Heb je na die tijd nog geen mail van mij ontvangen? Houdt dan voor de zekerheid ook je spam-box in de gaten.

Wooosh!
Thank you!

hop to the top ➝

Bedankt voor je interesse en bericht!
Op dit moment ben ik aan het genieten van een heerlijke vakantie. Vanaf woensdag 8 januari ben ik weer terug in de studio en zal ik zo snel mogelijk op je bericht reageren. Houdt tegen die tijd, voor de zekerheid, ook je spam-box in de gaten.

Wooosh!
Thank you!

Om je te garanderen dat ik met volledige aandacht aan jouw project werk moet ik alles goed inplannen en er de tijd voor nemen. Mijn beschikbaarheid varieert van tijd tot tijd maar houdt rekening met een periode van 2 - 3 weken tussen het definitief boeken van je project en het moment dat ik er mee aan de slag ga.

wanneer kunnen we mijn project starten?

02

Om te beginnen vul je het contactformulier in en vertel je mij wat over jezelf, je bedrijf en het type pakket waar je interesse in hebt. Aan de hand daarvan stuur ik je een project voorstel waarin ik aangeef wat ik voor je kan betekenen, welke investering daarbij komt kijken en waar je tijdens onze samenwerking rekening mee moet houden.
Mocht je je niet kunnen vinden in de pakketten die ik heb samengesteld dan dient dit project voorstel als offerte op maat voor de dienst die je graag bij mij neerlegt.

Mocht je enthousiast zijn en graag je project willen starten dan plannen we een (bij voorkeur face-to-face) meeting in om elkaar beter te leren kennen en vertel je mij over jezelf en jouw onderneming. Aan de hand hiervan stellen we de creatieve richting van je project vast en zullen we o.a. de planning bespreken.
Voordat ik daadwerkelijk voor je aan de slag ga doe je een 50% aanbetaling om je project definitief in te boeken.

Hoe starten we mijn project?

01

Misschien heb je nog vragen