mijn werkwijze

Welkom! Ik ben Loes, de ontwerper en lady achter deze studio. Ik ben gevestigd in Utrecht en houdt van waardevolle, unieke, duurzame en gewortelde ontwerpen. 

Een paar jaar na de kunstacademie besloot ik mijn eigen onderneming te starten en heb sindsdien geen moment iets anders gewild. Als ik niet aan het ontwerpen ben, ben ik waarschijnlijk een serie aan het kijken met mijn man, met een vriendin in de stad, bezig met het verzamelen en uitvoeren van allerlei interieur ideeën of... op reis.

The woman behind it all

Zodra alles perfect aanvoelt en je alles hebt goedgekeurd, zal ik je de definitieve bestanden overhandigen en je voorzien van de nodige informatie om zelf je branding toe te passen en/of je website up-to-date te houden.

Hand off

04

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal happy bent met je branding en/of website zijn er standaard twee aanpassingsrondes meegenomen in het proces. Open en eerlijke communicatie is hierin belangrijk, schroom niet je mening te geven en je ideeën te bespreken.

Fine tuning

03

Met onze creatieve richting als basis ga ik aan de slag en laat ik mijn creativiteit de vrije loop. Samen gaan we de verschillende ideeën langs en gaan we op zoek naar een concept waar jij een klik mee hebt.

Let the fun begin!

02

Jouw verhaal en passie voor je onderneming is de basis van het ontwerpproces. In een (bij voorkeur face-to-face) meeting gaan we in gesprek om elkaar beter te leren kennen en hebben we het over jouw onderneming, haar doelen en natuurlijk haar publiek. Door middel van de nodige inspiratie beelden bespreken we de richting die we op zullen gaan voor jouw nieuwe branding en/of website. Aan de hand hiervan ga ik voor je aan de slag!

Creatieve richting

01

Werkwijze